Algemene Voorwaarden Just by Nic
Just by Nic
www.justbynic.nl
info@justbynic.nl
Nicole Junte- van den Meijdenberg
Tel.: 0649877055
Rekeningnr ING.: 685088278 t.a.v. Nicole Junte te Rhoon
IBAN: NL24INGB0685088278
BIC : INGBNL2A
BTW-ID nummer: NL003182837B95
KVK-nummer: 59698810 

Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de voorwaarden van Just by Nic.

Producten
Producten en modellen kunnen enigzins afwijken van de getoonde foto op de website.
Ook in de kleursamenstelling van het product kan een kleine afwijking zitten.
Just by Nic is afhankelijk van de verkrijgbaarheid van de producten en van de leveranciers.
Bij al te grote verschillen neemt Just by Nic contact met u op. 


Prijzen 
Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bestellen
Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u altijd een bevestigingsmail, met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten.
Heeft u echter binnen 24 uur geen mailtje ontvangen? Neem dan even contact op via e-mail of via de contactpagina. Betalen
In de bevestigingsmail die u ontvangt na het plaatsen van uw bestelling staan de betalingsgegevens inclusief verzendkosten. De betaling kan worden voldaan door middel van een bank- of giro-overschrijving op girorekening 685088278 t.n.v. Nicole Junte te Rhoon.
Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling in behandeling genomen en z.s.m. verstuurd.
Betaling dient uiterlijk binnen 7 werkdagen, na het plaatsen van de order, op de rekening bijgeschreven te zijn, tenzij anders is afgesproken. 
Indien u de bestelling komt afhalen, dan heeft u de mogelijkheid tot contant betalen, mits het niet om een op maat/in opdracht gemaakt product gaat.
LET OP:Artikelen die in opdracht gemaakt worden, dienen altijd vooruit betaald te worden.

Levering
Voor artikelen die uit voorraad leverbaar zijn geldt een levertijd van max. 5 werkdagen na ontvangst van betaling, m.u.v. bestellingen die betaald worden bij het afhalen.
Voor artikelen die in opdracht gemaakt worden geldt een levertijd van ongeveer 1 a 2 weken na ontvangst van betaling, tenzij anders afgesproken of in geval van drukte of overmacht. 

Mocht de levertijd oplopen, dan wordt u daar tijdig over geinformeerd.
Vakanties van Just by Nic, waarin er geen bestellingen in behandeling genomen en/of verzonden worden en er niet aan bestellingen gewerkt wordt, worden tijdens het bestelproces duidelijk kenbaar gemaakt door Just by Nic. De vakantieperiode dient in dit geval bij de levertijd opgeteld te worden, waardoor er dus een langere levertijd geldt.

Verzendkosten

Brievenbuspakje : EURO 4,25 (PostNL)
Pakketpost:         : EURO 7,25 (PostNL)


De tarieven worden automatisch berekend en getoond tijdens het bestelproces.
Just by Nic kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verloren gaan of beschadiging van verzonden artikelen.
De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt en kunnen eventueel, voor rekening van de koper, aangetekend verzonden worden. Dit dient tijdig per mail aangegeven te worden. 
Wanneer u bestelling wordt verstuurd ontvangt u hiervan bericht.

Retourneren
Bent u niet tevreden over het geleverde product neemt u dan zo snel mogelijk na levering contact op met Just by Nic via email of via de contactpagina op de site. 
Na overleg kan de bestelling binnen 14 dagen (ongebruikt en in ongeschonden staat) geretourneerd worden (goed verpakt en voldoende gefrankeerd), de verzendkosten zijn dan voor rekening van de klant. Just by Nic betaalt dan de kosten van het artikel (excusief verzendkosten) z.s.m. terug. 
LET OP : Artikelen die in opdracht gemaakt worden kunnen niet geretourneerd worden

Privacy Policy
Uw klantgegevens worden zorgvuldig opgeslagen om de bestelling te verwerken en eventueel gebruikt om nieuwsbrieven te versturen. Uw klantgegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

Overmacht
Just by Nic is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. 
Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het Internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van Just by Nic, alsmede van hulppersonen, ziekte van personeel, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht. 
Just by Nic behoudt zich in het geval van overmacht het recht voor haar verplichtingen op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, dan wel te vorderen dat de inhoud van de overeenkomst zodanig wordt gewijzigd dat uitvoering mogelijk blijft. In geen geval is Just by Nic gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.
Indien er sprake is van overmacht, zal Just by Nic u hiervan tijdig op de hoogte brengen.

Aansprakelijkheid
Just by Nic is niet aansprakelijk voor schade of letsel van welke aard dan ook veroorzaakt door de door haar gemaakte producten.

Alle handgemaakte artikelen van Just by Nic zijn met veel zorg en aandacht voor veiligheid gemaakt. Desalniettemin kan het altijd voorkomen dat er onderdelen losraken. Daarom dienen de artikelen van Just by Nic ten alle tijden onder toezicht van een volwassene gebruikt te worden. Alle decoratie-artikelen zijn uitsluitend bedoeld ter decoratie, het is niet bedoeld en niet geschikt als speelgoed!!

Klachten 

Just by Nic doet er alles aan om een goed porduct af te leveren. Mocht u desondanks toch een klacht hebben, dan kunt u deze kenbaar maken per e-mail of d.m.v. een bericht via de contactpagina, zodat er in goed overleg naar een opplossing gezocht kan worden. 

Wijzigingen
Just by Nic behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. 

Copyright
Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden, zonder schriftelijke toestemming van Just by Nic.
  Rhoon, Januari 2020
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN