Bent u niet tevreden over het geleverde product neemt u dan zo snel mogelijk en tenminste binnen de wettelijke bepaalde 14 dagen na levering contact op met Just by Nic via email of via de contactpagina op de site.

U kunt gebruik maken van het herroepingsformulier http://justbynic.nl/files/6383/afbeeldingen/formulier-voor-het-herroepen-van-uw-bestelling.pdf(dit is echter niet veplicht). 
Deze dient u dan, binnen de wettelijke bepaalde 14 dagen na ontvangst van de goederen, ingevuld naar ons te retourneren via email of post.

Na overleg kan de bestelling binnen 14 dagen (ongebruikt en in ongeschonden staat) geretourneerd worden (mits goed verpakt en voldoende gefrankeerd), de retourkosten zijn dan voor rekening van de klant.
Just by Nic betaalt dan de kosten van het artikel z.s.m. terug. 

LET OP : Artikelen met een gepersonaliseerd karakter of die in andere zin in opdracht speciaal voor de klant gemaakt zijn kunnen helaas niet geretourneerd worden 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN